Bezoek NEMO gratis tijdens de DTW

MAKE TECH YOURS wil zoveel mogelijk Nederlanders laten zien dat technologie overal om hen heen is. Op zaterdag 25 mei, in de Dutch Technology Week, kun je daarom gratis zien en ervaren wat tech is bij het NEMO Science Museum. Het aantal kaarten is beperkt, dus zorg dat je jouw gratis kaartje op tijd bemachtigd!

Bestel jouw gratis toegangskaart

 

NEMO science museum

In NEMO Science Museum ontdek je hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken. Onderzoek vijf verdiepingen vol experimenten, demonstraties en workshops. Ga zelf aan de slag en vind uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat. Na een bezoek aan NEMO is een knetterende trui of een regenboog nooit meer hetzelfde.

Nieuwe technologie zorgt voor gigantische veranderingen wereldwijd. Bereid je voor op een toekomst vol tech en bezoek het NEMO Science Museum!

Speciale tech activiteiten

Omdat de openstelling van NEMO onderdeel is van de Dutch Technology Week, is er een workshop en zijn er twee speciale demonstraties die meerdere keren per dag worden gedaan.
Codeer je eigen robot
Luisteren jouw ouders ook niet altijd naar jou? Deze robot doet precies wat jij zegt. Maar vertel jij de robot ook echt wat jij wil? Bij deze activiteit krijg je de kans zelf te ontdekken hoe precies je moet zijn in je opdrachten om je doel te bereiken. Een superhandige skill om ook buiten NEMO in te zetten.
Spannende stroom
Soms voel je een schokje als je iets aanraakt. Of gaat je haar overeind staan als je je trui uittrekt. En wat gebeurt er eigenlijk als het bliksemt? Ontdek het in de spiksplinternieuwe demo over elektriciteit.
Kettingreactie
Een bewegende kantoorstoel, knallende ballonnen en vallende dominostenen. Welkom in de wereld van potentiƫle- en kinetische energie. De Kettingreactie is een demonstratie over actie/reactie en oorzaak/gevolg en wordt meerdere keren per dag gegeven.
Bestel nu gratis toegangskaarten
Deel dit