Leer samen met je leerlingen alles over kunstmatige intelligentie!

Schrijf je in voor de grootste AI les op 4 september

Op 4 september lanceren we de Nationale AI Cursus junior met de grootste AI les in het basisonderwijs! Tijdens deze les ervaren kinderen de magie van technologie aan de hand van interactieve opdrachten en betekenisvolle voorbeelden uit hun belevingswereld en het dagelijkse leven.

Schrijf je in en doe mee met de lancering van de Nationale AI cursus Junior. Je ontvangt na inschrijving uiterlijk twee weken van tevoren het lespakket. Gratis! De lesmodule is geschikt voor kinderen van 10 t/m 14 jaar. Zo wordt AI een technologie van en voor ons allemaal.

DE MAGIE VAN TECHNOLOGIE IN DE KLAS

Artificiële of kunstmatige intelligentie is een vernieuwende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelfs gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Het zit verweven in alle aspecten van ons dagelijks leven, maar leidt nog regelmatig tot discussie. Wat is AI eigenlijk precies? En hoe ver willen we gaan met de ontwikkelingen? Wat is er allemaal mogelijk? En willen we dat?

Doe mee met de Nationale AI cursus Junior!

  • Leer samen met je klas alles over kunstmatige intelligentie.
  • Complete lesmodule inclusief docentenhandleidingen, lesbrieven en Digi-slides op het Digi-bord in de klas.
  • Het lesmateriaal is gekoppeld aan andere kernvakken, aan de leerlijn digitale geletterdheid van SLO en je werkt aan de 21st century skills.
  • Maximaal 15 minuten voorbereidingstijd.
  • Deelname is gratis. Ontvang uiterlijk twee weken van tevoren het lesmateriaal.

Meer info en aanmelden? Nationale AI cursus Junior.

Nationale AI cursus Junior

De Nationale AI-cursus, FutureNL en UpgradeNL hebben een gezamenlijk doel: kinderen enthousiasmeren voor technologie en hun vaardigheden verbeteren zodat ze later optimaal kunnen functioneren in een wereld waarin technologie een cruciale rol speelt. Daarom werken ze gezamenlijk aan een junior-versie van de Nationale AI-cursus en bijbehorend lesmateriaal.

Deel dit