Mee op de grootste technische schoolreis? Doe de HM Challenge!

Op 20 & 21 april 2020 vindt de grootste technologie schoolreis van Nederland plaats. Ontdek jouw toekomst tijdens de Hannover Messe Challenge!

Misschien maak jij over een paar jaar met jouw team wel de koelkast die zelf boodschappen bestelt en het eten bereidt. Zorg jij ervoor dat zelfrijdende auto’s de gewoonste zaak van de wereld zijn. Of ontwikkel je digitale technologie waarmee we langer en gezonder leven. Lijkt dat nog ver weg? Dat dachten de mensen die smartphones en drones ontwikkelden waarschijnlijk over die uitvindingen toen ze op school zaten. Hé, de wereld zit gewoon op je te wachten om verbeterd te worden!

GA DE UITDAGING AAN TIJDENS DE HANNOVER MESSE CHALLENGE

Universiteit of hogeschool, welke opleidingsroute je ook kiest, na je studie komen alle routes samen. Want bedrijven zetten wetenschap, technologie en praktische kennis in. Hoe ze dat doen? Vraag het ze zelf! Tijdens de grootste technische schoolreis van Nederland - de Hannover Messe Challenge - ontmoet je wetenschappers en bedrijven die high tech oplossingen ontwerpen voor uitdagingen in de wereld.

TWEE DAGEN TOP PROGRAMMA

In 2020 vieren we het eerste lustrum van de Hannover Messe Challenge. Voor de 5e keer organiseert het landelijk netwerk van universiteiten en hogescholen een twee-daags top programma. Dag 1 is een science-dag op de Universiteit Twente, met lezingen en workshops van topwetenschappers. Na een uitdagend, sportief en cultureel avondprogramma ga je slapen op de campus, zodat we op dag 2 al vroeg met bussen kunnen vertrekken naar de Hannover Messe beurs. Dat is de grootste innovatie- en technologiebeurs van de wereld. Loop over de beurs en laat je inspireren door alle innovatieve gadgets & technologieën.