Ontsnap uit de escaperoom met Nikki!

Tijdens het Weekend van de Wetenschap (2 en 3 oktober) kun je samen met je vrienden, moeder, vader, buurvrouw, opa, oma, of je grote zus of broer thuis meedoen aan de grootste online escaperoom van Nederland. Je wordt uitgedaagd om je digitale skills in te zetten om de uitgang te vinden (SPANNEND!), terwijl je ook ontdekt hoe technologie helpt bij klimaatverandering.

Nikki heeft een doel: zij wil als eerste een klimaatneutrale zeiltocht om de wereld maken. Dit gaat haar alleen lukken met de inzet van technologie. En daar kan ze jouw hulp en die van vele anderen goed bij gebruiken. Want om de wereld rond te zeilen, moeten Nikki en jij er in de escaperoom achter zien te komen hoe je de boot in beweging kunt houden met groene energie en Artificial Intelligence. Hoe kom je in vredesnaam op de juiste locatie en hoe houd je contact zonder internet? Dat kan best lastig zijn, zo ver van de kust. En dan is er altijd het risico van een storm. HELP!

Ben jij smart genoeg om de planeet te redden?

Vandaar dat Nikki Smart Kids 2.0 zoekt. Jou dus! Dus hóppa! Laat zien dan hoe goed jouw digitale skills zijn! En ga op avontuur in de wereld van technologie.

  • Help Nikki de wereld rond
  • Een spannende game voor iedereen vanaf 10 jaar
  • Kies het level (dat bij jou past)
  • Duur game: circa 15 minuten

Wat heb je nodig? Eén laptop of computer en minimaal twee deelnemers.
Waar en Wanneer? Vanaf 1 oktober kun je spelen via degrootsteescaperoom.nl/thuis

De grootste escaperoom van Nederland

Digitale en technische skills zullen in de toekomst steeds belangrijker worden. Het is daarom ook  van belang dat iedereen de kansen en mogelijkheden van technologie kan ontdekken. Daarom bundelen Make Tech Yours,
Jet-Net & TechNet en FutureNL hun krachten met deze actie.