Vier van 12-16 juni de “Summer of Tech”

Vier van 12 tot en met 16 juni de “Summer of Tech” met de Make Tech Yours Digi-doeners!

Technologie helpt je de zomer door! Het bevriest je ijsjes, laat je airco draaien en er zijn zelfs robots die het zwembad voor je schoonmaken! Maak van deze zomer een “Summer of Tech”!

Want wist je dat technologie meer is dan ingewikkelde machines en computers? Het gaat over creativiteit, puzzels oplossen, nieuwsgierig zijn en de wereld om ons heen verkennen.

In de Make Tech Yours Digi-doeners, ontworpen voor én door leerlingen van 10-14 jaar, gaan leerlingen op ontdekkingstocht in de wereld van tech. De kant-en-klare lessenreeks laat verrassende onderwerpen aan bod komen. Van AR/VR tot robotica en van microchips tot verlichting. Allemaal technologieën die je de zomer door helpen. Het lesmateriaal is door iedereen te gebruiken en bestaat uit interactieve slides voor het digibord en boeiende filmpjes.

Laten we dit schooljaar spectaculair afsluiten door samen van 12 - 16 juni de "Summer of Tech" te beleven! Doe een Make Tech Yours Digi-doener in je klas en ontdek hoe leuk en belangrijk technologie is.