Dutch Technology Week van start

Op maandag 20 mei is de achtste editie van de Dutch Technology Week (DTW) van start gegaan. Tijdens deze week worden in heel Nederland wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld. In Eindhoven lanceerde FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming als onderdeel van de DTW vanmorgen de campagne MAKE TECH YOURS waarmee we heel Nederland enthousiast willen maken voor technologie.

“Iedereen in Nederland moet een beter begrip krijgen van technologie en de sociale impact ervan. Mensen moeten beter gebruik kunnen maken van de kansen die technologie biedt en weten wat ze ermee kunnen, moeten en willen” licht Ineke Dezentjé, voorzitter van FME, toe. MAKE TECH YOURS gaat iedereen helpen om een open, actieve en betrokken houding aan te nemen tegenover technologie.”

Zichtbaar en tastbaar maken van technologie

Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen worden niet gevonden zonder toepassingen van technologie. De DTW levert hier een bijdrage aan door het zichtbaar en tastbaar maken van technologie tijdens een groot aantal events. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

Bezoek DTW2019, 20 t/m 25 mei

Wil jij deze week aan de slag met technologie of ontdekken hoe technologie het dagelijks leven en de wereld beter maakt? Bezoek dan een van de 50 events op 22 verschillende locaties in Nederland.

Bekijk alle DTW events
Deel dit